WAKTU SOLAT BAGI KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA
IMSAK : | SUBUH : | SYURUK : | ZOHOR : | ASAR : | MAGHRIB : | ISYAK :

PUTRAJAYA, 12 Februari 2019 - Bahagian Pengurusan Halal dan Majlis Halal Malaysia JAKIM telah menerima kunjungan dari CIMB Islamic yang diketuai oleh Encik Mohd Huzaini Hamdi selaku Timbalan Presiden syarikat berkenaan.

Kunjungan yang berlangsung hampir 1 jam di Blok D, Kompleks Islam Putrajaya itu antara lain bertujuan untuk mengadakan perbincangan mengenai Pensijilan Halal Malaysia rentetan daripada inisiatif strategik mereka iaitu CIMB Halal Corridor.

Maklumat yang diperoleh diharap akan memberi manfaat khususnya untuk disalurkan kepada usahawan-usahawan di bawah CIMB bagi tujuan menjayakan projek Halal Corridor dan memahami prosedur pensijilan halal Malaysia. Pengarah Majlis Halal Malaysia, Dato' Dr. Sirajuddin Suhaimee serta beberapa orang pegawai kanan dari Bahagian Pengurusan Halal turut sama dalam perbincangan dan menumpukan perhatian terhadap perkongsian maklumat oleh pihak CIMB Islamic.

http://bit.ly/FBHABHALAL

http://bit.ly/AktiviitiHabHalal

www.halal.gov.my

www.islam.gov.my

#YakiniHalalMalaysia

#SemakSebelumSebar

#HalalConnectingTheWorld

#MelebarRisalahMenyantuniUmmah

LAWATAN CIMB 12022019 UTAMA 1

LAWATAN CIMB 2 12022019

LAWATAN CIMB 3 12022019
QR Code Portal Jakim
Hakcipta © 2019 Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Kerajaan Malaysia dan JAKIM tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada portal ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 atau Mozilla Firefox versi 3 ke atas (dengan resolusi 1024 x 768)
Kemaskini Terakhir : 18 Julai 2019.
Jumlah Pelawat :12321640