WAKTU SOLAT BAGI KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA
IMSAK : | SUBUH : | SYURUK : | ZOHOR : | ASAR : | MAGHRIB : | ISYAK :

Putrajaya - Sekretariat Majlis Halal Malaysia, JAKIM telah menerima kunjungan daripada pihak Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC) pada 8 Julai 2019 lalu yang berlangsung di Kompleks Islam Putrajaya.
 
Kunjungan yang diketuai oleh Tuan Mohd Shahrul bersama 2 orang delegasinya itu bertujuan untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai jalinan kerjasama yang boleh dibuat di antara MDEC dan JAKIM berkaitan industri perkhidmatan digital dalam pensijilan halal. Di samping itu, beberapa persoalan turut dibincangkan mengenai isu-isu berkaitan pensijilan halal Malaysia.
 
Sekretariat Majlis Halal Malaysia yang menyantuni kunjungan ini diwakili oleh pengarahnya sendiri, Dato' Dr. Sirajuddin Suhaimee turut membicarakan isu-isu berkisar dasar dan polisi pensijilan halal. Pertemuan selama lebih sejam itu turut dihadiri oleh beberapa orang pegawai Sekretariat Majlis Halal Malaysia.
 
*Ikuti pelbagai aktiviti yang melibatkan Halal Malaysia di:-
 
http://bit.ly/FBHABHALAL
http://bit.ly/AktiviitiHabHalal
http://www.halal.gov.my/
http://www.islam.gov.my/
 
#YakiniHalalMalaysia
#HalalMalaysiaMenerajuiDunia
#MelebarRisalahMenyantuniUmmah
#RahmatanLil’Alamin
 
KUNJUNG HORMAT MDEC 1
 
KUNJUNG HORMAT MDEC 2
 
KUNJUNG HORMAT MDEC 3
 
KUNJUNG HORMAT MDEC 4QR Code Portal JAKIM
Hakcipta © 2019 Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Kerajaan Malaysia dan JAKIM tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada portal ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 atau Mozilla Firefox versi 3 ke atas (dengan resolusi 1024 x 768)
Kemaskini Terakhir : 04 Disember 2020.
Jumlah Pelawat :12480948