WAKTU SOLAT BAGI KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA
IMSAK : | SUBUH : | SYURUK : | ZOHOR : | ASAR : | MAGHRIB : | ISYAK :

Majlis Sambutan Ketibaan Yang Berhormat Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Tuan Haji Ahmad Marzuk bin Shaary
 
11 Mac : Yang Berhormat Tuan Haji Ahmad Marzuk bin Shaary Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) hadir buat kali pertama memulakan tugas pada pagi tadi di Kompleks Islam Putrajaya. Kehadiran Yang Berhormat Timbalan Menteri disambut oleh warga JAKIM.
 
      Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Ahmad Marzuk Shaary dalam ucapan ringkasnya menyatakan bahawa beliau akan menggalas tanggungjawab ini dengan sebaik mungkin dalam rangka memartabatkan Islam di negara ini.
 
      Seterusnya Yang Berhormat Timbalan Menteri telah diberikan taklimat ringkas yang disampaikan oleh YBhg Puan Hajah Hakimah binti Mohd Yusoff, Timbalan Ketua Pengarah (Dasar) serta pengurusan tertinggi JAKIM.
 
 
 
NBK 5665
 
NBK 5670
 
NBK 5674
 
NBK 5681
 
NBK 5712
 
NBK 5719
 
 
Unit Komunikasi Korporat
Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)
11 Mac 2020
 
 
 QR Code Portal Jakim
Hakcipta © 2019 Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Kerajaan Malaysia dan JAKIM tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada portal ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 atau Mozilla Firefox versi 3 ke atas (dengan resolusi 1024 x 768)
Kemaskini Terakhir : 28 Mac 2020.
Jumlah Pelawat :12392134