WAKTU SOLAT BAGI KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA
IMSAK : | SUBUH : | SYURUK : | ZOHOR : | ASAR : | MAGHRIB : | ISYAK :

YB Senator Datuk Dr Zulkifli bin Mohamad Al-Bakri, Menteri di JPM pagi ini telah menerima sumbangan dari Bank Rakyat bernilai RM1.5 juta bagi mengisi Tabung Musa'adah Covid-19 JAKIM. Sumbangan tersebut telah disampaikan oleh Dato' Rosman Mohamed, Ketua Pegawai Eksekutif Bank Rakyat.
 
Turut hadir Puan Hajah Hakimah binti Mohd. Yusoff, Timbalan Ketua Pengarah Dasar JAKIM, Datuk Haji Abdul Aziz bin Jusoh, yang menjalankan tugas Timbalan Ketua Pengarah Operasi JAKIM, serta wakil-wakil dari MAIWP.
 
Diharapkan semoga sumbangan ini dapat membantu masyarakat yang terkesan dengan Perintah Kawalan Pergerakan yang telah dilanjutkan hingga 14 April 2020 kerana wabak covid-19.
 
Orang ramai yang ingin menghulurkan sumbangan kewangan ke Tabung Musa'adah Covid-19 Jakim bolehlah salurkan ke JAKIM melalui akaun Tabung Bencana, Bank Islam Malaysia Berhad, No Akaun: 16027010001528
 
Sumbangan Bank Rakyat Untuk Tabung Musaadah JAKIM 1
 
Sumbangan Bank Rakyat Untuk Tabung Musaadah JAKIM 2
 
Sumbangan Bank Rakyat Untuk Tabung Musaadah JAKIM 3
 
Sumbangan Bank Rakyat Untuk Tabung Musaadah JAKIM 4
 
Sumbangan Bank Rakyat Untuk Tabung Musaadah JAKIM 5
 
 
#musaadahcovid19
 
 
 QR Code Portal Jakim
Hakcipta © 2019 Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Kerajaan Malaysia dan JAKIM tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada portal ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 atau Mozilla Firefox versi 3 ke atas (dengan resolusi 1024 x 768)
Kemaskini Terakhir : 29 Mei 2020.
Jumlah Pelawat :12413373