WAKTU SOLAT BAGI KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA
IMSAK : | SUBUH : | SYURUK : | ZOHOR : | ASAR : | MAGHRIB : | ISYAK :

YB Haji Ahmad Marzuk Shaary, Timbalan Menteri di JPM (Hal Ehwal Agama) telah menyempurnakan gimik penyerahan sumbangan kepada 5 Ketua Keluarga Masyarkat Orang Asli Kuala Lah Gua Musang di Dewan Serbaguna Kg Kuala Lah. Manakala baki sumbangan akan disampaikan oleh penghulu dan PMOA kepada 70 keluarga yang terdiri daripada 210 penduduk muslim dan 145 penduduk bukan Islam .
 
Turut hadir dalam majlis tersebut ialah ADUN Nenggiri YB Ab. Aziz bin Yusoff, En. Ahmad Harithah bin Muhamad wakil JAKIM.
 
Sumbangan yang disampaikan berupa barangan keperluan dapur bagi meringankan beban yang dihadapi mereka semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sehingga 14 April 2020.
 
Orang ramai yang ingin menyalurkan bantuan kewangan ke Tabung Musa'adah Covid-19 JAKIM bolehlah menyalurkan sumbangan ke Tabung Bencana Alam, Bank Islam Malaysia Berhad , No. Akaun : 16027010001528
 
Sumbangan Tabung Musaadah di KOA Kuala Lah 1
 
Sumbangan Tabung Musaadah di KOA Kuala Lah 2
 
Sumbangan Tabung Musaadah di KOA Kuala Lah 3
 
Sumbangan Tabung Musaadah di KOA Kuala Lah 4
 
 
#musaadahcovid19
 
 
 QR Code Portal Jakim
Hakcipta © 2019 Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Kerajaan Malaysia dan JAKIM tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada portal ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 atau Mozilla Firefox versi 3 ke atas (dengan resolusi 1024 x 768)
Kemaskini Terakhir : 29 Mei 2020.
Jumlah Pelawat :12413397