WAKTU SOLAT BAGI KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA
IMSAK : | SUBUH : | SYURUK : | ZOHOR : | ASAR : | MAGHRIB : | ISYAK :

JAKIM meneruskan penyampaian Misi Bantuan Tabung Musaadah Covid-19 petang ini di Kampung Orang Asli Batu 28, Jenderam Hilir, Sepang, Selangor.
 
Seramai enam (6) keluarga dipilih untuk menerima gimik sumbangan yang disampaikan oleh YB Senator Datuk Dr Zulkifli Mohamad al- Bakri, Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) dan diringi Puan Hajah Hakimah bin Mohd Yusuff, Timbalan Ketua Pengarah Dasar JAKIM serta beberapa orang pegawai JAKIM dan Penggerak Masyarakat Orang Asli Negeri Selangor. Majlis ini turut dihadiri oleh Pengarah JAKOA Selangor. Sumbangan yang merupakan barangan kegunaan harian dan wang tunai turut disampaikan kepada 44 keluarga yang lain.
 
Majlis ini telah mendapat kerjasama baik dari pihak JAKOA. Bantuan yang telah diberikan adalah merupakan hasil sumbangan masyarakat kepada Tabung Musa'adah Covid-19 JAKIM. Sumbangan anda kami sampaikan.
 
Sekiranya anda berhasrat untuk menyumbang, boleh salurkan ke Akaun Tabung Bencana Alam, Bank Islam Malaysia Berhad, No Akaun: 16027010001528
 
Bantuan Tabung Musaadah JAKIM di KOA Sepang 1
 
Bantuan Tabung Musaadah JAKIM di KOA Sepang 2
 
Bantuan Tabung Musaadah JAKIM di KOA Sepang 3
 
Bantuan Tabung Musaadah JAKIM di KOA Sepang 4
 
Bantuan Tabung Musaadah JAKIM di KOA Sepang 5
 
#musaadahcovid19
 
 
 QR Code Portal Jakim
Hakcipta © 2019 Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Kerajaan Malaysia dan JAKIM tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada portal ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 atau Mozilla Firefox versi 3 ke atas (dengan resolusi 1024 x 768)
Kemaskini Terakhir : 29 Mei 2020.
Jumlah Pelawat :12413382