WAKTU SOLAT BAGI KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA
IMSAK : | SUBUH : | SYURUK : | ZOHOR : | ASAR : | MAGHRIB : | ISYAK :

Haji Jaafar bin Ismail, Pengarah Bahagian Keluarga, Sosial dan Komuniti (KSK), JAKIM bersara mulai hari ini setelah menabur khidmat bakti selama 34 tahun sebagai Pegawai Hal Ehwal Islam bersama JAKIM
 
Majlis meraikan ketipan kad terakhir beliau sebagai penjawat awam diadakan pada petang tadi secara sederhana dengan mematuhi SOP PKPB bertempat di lobi Blok A, Kompleks Islam Putrajaya. Hadir meraikan majlis ialah Puan Hajah Hakimah binti Mohd. Yusoff, Timbalan Ketua Pengarah Dasar JAKIM, Datuk Haji Abdul Aziz bin Jusoh, Timbalan Ketua Pengarah Operasi JAKIM, Haji Ahmad Musadad bin Sulaiman, Timbalan Ketua Pengarah Pengurusan JAKIM serta pengarah dan warga Bahagian KSK.
 
Ketika berucap dalam majlis tersebut, Haji Jaafar menzahirkan penghargaan beliau kepada pihak pengurusan tertinggi dan seluruh warga JAKIM atas kerjasama yang telah diberikan sepanjang perkhidmatan beliau sebagai penjawat awam bersama JAKIM.
 
Beliau yang memulakan perkhidmatan pada 5 Mei 1986 bersara pada hari ini 5 Mei 2020, genap 34 tahun perkhidmatan sebagai penjawat awam. Sepanjang perkhidmatan, beliau pernah ditempatkan di pelbagai bahagian dan jabatan termasuk di JAWI dan JAWHAR.
 
Semoga jasa dan sumbangan beliau untuk agama, bangsa dan negara menjadi amal kebaikan buat beliau jua.

Bersara Setelah 34 Tahun Berkhidmat 1
 
Bersara Setelah 34 Tahun Berkhidmat 2
 
Bersara Setelah 34 Tahun Berkhidmat 3
 
Bersara Setelah 34 Tahun Berkhidmat 4
 
Bersara Setelah 34 Tahun Berkhidmat 5
 
Bersara Setelah 34 Tahun Berkhidmat 6
 
 
 QR Code Portal Jakim
Hakcipta © 2019 Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Kerajaan Malaysia dan JAKIM tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada portal ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 atau Mozilla Firefox versi 3 ke atas (dengan resolusi 1024 x 768)
Kemaskini Terakhir : 18 September 2020.
Jumlah Pelawat :12455259