Waktu Solat Putrajaya Subuh : 5:40 Syuruk : 6:58 Zohor : 1:01 Asar : 4:22 Maghrib : 6:58 Isyak : 8:11

 

 

 

Sekitar Majlis Perasmian Program Cakna Halal: Pemerkasaan Ekosistem Halal Negara yang dianjurkan oleh Majlis Profesor Negara bersama Bahagian Hab Halal JAKIM yang berlangsung di Sama-Sama Hotel, KLIA, Sepang, Selangor.

Majlis yang dirasmikan oleh YBhg. Prof Datuk Dr. Raduan Che Rose, Ketua Pegawai Eksekutif, Majlis Profesor Negara itu bertujuan untuk mengambil inisiatif bagi membantu mengukuhkan peranan Universiti Awam dala

memperkasakan ekosistem dan agenda halal negara melalui satu perbincangan meja bulat yang dinamakan Program Cakna Halal: Pemerkasaan Ekosistem Halal Negara.

Hasil daripada perbincangan meja bulat ini diharapkan dapat mengukuhkan lagi sinergi kerjasama antara universiti awam dengan JAKIM, seterusnya menjadi platform bagi semua pihak yang berkepentingan dalam pembangunan industri halal Malaysia.

*Ikuti suasana sekitar majlis di:-

http://bit.ly/ProgramCakna
QR Code Portal Jakim
Hakcipta © 2015 Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Kerajaan Malaysia dan JAKIM tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada portal ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 atau Mozilla Firefox versi 3 ke atas (dengan resolusi 1024 x 768)
Kemaskini Terakhir : 16 November 2018.
Jumlah Pelawat :12241938