WAKTU SOLAT BAGI KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA
IMSAK : | SUBUH : | SYURUK : | ZOHOR : | ASAR : | MAGHRIB : | ISYAK :

PUTRAJAYA, 30 Januari 2019 - Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) melalui Bahagian Pengurusan Halal telah menerima lawatan sambil belajar dari 80 orang pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Sepang, Selangor hari ini yang berlangsung di Ruang Aktiviti Aras 7, Blok D, Kompleks Islam Putrajaya.

Lawatan yang terdiri daripada pelajar-pelajar tingkatan 3, 4 dan 5 bersama 5 orang guru pengiring tersebut bertujuan untuk memperoleh pendedahan berkaitan perkembangan industri halal serta peluang pengajian serta kerjaya dalam bidang berkenaan seterusnya meningkatkan kefahaman dan pengetahuan berkenaan penjelasan isu-isu halal semasa.

Puan Marzita Ibrahim dan Encik Mohd Amri Abdullah dari Bahagian Pengurusan dan Majlis Halal Malaysia, JAKIM turut bersama meluangkan masa menyantuni lawatan kali ini seterusnya meningkatkan lagi hubungan antara agensi agama dan warga pendidik serta pelajar yang bakal menjadi pelapis masa depan negara.

http://bit.ly/FBHABHALAL

http://bit.ly/AktiviitiHabHalal

http://www.halal.gov.my

http://www.islam.gov.my

#YakiniHalalMalaysia

#SemakSebelumSebar

#HalalConnectingTheWorld

#MelebarRisalahMenyantuniUmmah

LAWATAN SMK SERI SEPANG 30012019 UTAMA

LAWATAN SMK SERI SEPANG 30012019 2

LAWATAN SMK SERI SEPANG 30012019 3

 

 
QR Code Portal Jakim
Hakcipta © 2019 Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Kerajaan Malaysia dan JAKIM tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada portal ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 atau Mozilla Firefox versi 3 ke atas (dengan resolusi 1024 x 768)
Kemaskini Terakhir : 01 Jun 2020.
Jumlah Pelawat :12415155