WAKTU SOLAT BAGI KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA
IMSAK : | SUBUH : | SYURUK : | ZOHOR : | ASAR : | MAGHRIB : | ISYAK :

PUTRAJAYA, 28 Disember - Menutup tirai tahun 2018, Bahagian Pengurusan Halal, JAKIM telah menerima lawatan dari pihak Persatuan Kosmetik, Dandanan Diri & Haruman Malaysia yang diketuai oleh Puan Lilywati Arshad selaku presiden persatuan berkenaan.

Lawatan yang berlangsung di Kompleks Islam Putrajaya tersebut bertujuan untuk mengukuhkan lagi hubungan serta perbincangan lanjut berkaitan pensijilan halal bagi skim yang berkaitan dengan kosmetik dan dandanan diri. Turut bersama menyantuni lawatan kali ini, YBrs. Tuan Bukhari Md Akhir, Pengarah, Bahagian Pengurusan Halal, JAKIM bersama pegawai-pegawai kanan dari bahagian ini.

Semoga dengan lawatan seumpama ini akan terus mengukuhkan lagi hubungan serta kefahaman serta kolaborasi khususnya dalam kalangan industri kosmetik dan dandanan diri berkaitan Pensijilan Halal Malaysia.

http://bit.ly/FBHABHALAL

http://bit.ly/AktiviitiHabHalal

www.halal.gov.my

www.islam.gov.my

LAWATAN INDUSTRI 28122018 UTAMA

LAWATAN INDUSTRI 28122018 2

LAWATAN INDUSTRI 3 28122018
QR Code Portal Jakim
Hakcipta © 2019 Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Kerajaan Malaysia dan JAKIM tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada portal ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 atau Mozilla Firefox versi 3 ke atas (dengan resolusi 1024 x 768)
Last Updated : 16 August 2019.
Jumlah Pelawat :12329669